Utöver våra egna produkter tillverkar vi även speciella mässingsdetaljer efter kundens behov. Vi tillhandahåller följande tjänster för våra kunder:

SPECIALPRODUKTER OCH KONTRAKTSTILLVERKNING

Utöver standardprodukterna tillverkar vi även produkter och delar efter kundens önskemål och egna ritningar.

Våra kunder är flera stora inhemska och utländska industriföretag från olika branscher. Kundens speciella önskemål implementeras snabbt och professionellt. Vi arbetar främst med zink-resistent mässing, men vi har också genomfört projekt med helt blyfri mässing. Vi använder en modern maskin bas och tillverkningsprocess.

[counter num_start="0" num_end="2000" num_suffix="+" num_speed="5000" num_color="#272727" text_below="Tuotetta"]
[counter num_start="0" num_end="5000000" num_suffix="+" num_speed="5000" num_color="#272727" text_below="Myytyä kappaletta"]

Design

Vi använder SOLIDWORKS 3D-modelleringsprogramvara för att designa produkter.

TILLVERKNING AV MÖGEL OCH VERKTYG

Vi designar ovanstående program för gjutning formar och verktyg. SOLIDWORKS stöder de vanligaste tredimensionella filformaten, om klienten har ett komplett prov bild vi kan dra nytta av det i mögel tillverkning.

GJUTNING/VARMPRESSNING

Vi implementerar avlopp och varmpressning med kundens egna verktyg. En förstklassig Varmpressad maskin står till vårt förfogande.

[tab_nav type="two-up"][tab_nav_item title="Valu" active="true"][tab_nav_item title="Kuumapuristus" active=""][/tab_nav][tabs][tab active="true"] Vi implementerar avlopp och varmpressning med kundens egna verktyg. En förstklassig Varmpressad maskin står till vårt förfogande. [/tab][tab]  En förstklassig Varmpressad maskin står till vårt förfogande. [/tab][/tabs]

Bearbetning

Tack vare den moderna maskin basen kan vi mekanisera komplexa komponenter som innehåller olika borr-och fräsmaskiner. Det finns andra material än mässing som vi vänder på med stav svarvning maskiner.

Värmebehandling

Vi använder en Värmebehandlings ugn med en maximal arbetstemperatur på 750 ° c. Ugnen är som följer: bredd = 1400 mm, djup = 1400 mm, höjd = 800 mm, maximal lastmassa på 5000 kg.