Omien tuotteiden lisäksi valmistamme myös erikoismessinkiosia asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjoamme seuraavia palveluita asiakkaidemme käyttöön:

ERIKOISTUOTTEET JA SOPIMUSVALMISTUS

Standardituotteiden lisäksi valmistamme myös tuotteita ja osia asiakkaan toivomusten ja omien piirustusten mukaan.

Asiakkainamme ovat useat merkittävät kotimaiset ja ulkomaiset teollisuusyritykset eri toimialoilta. Asiakkaan erikoistoiveet toteutetaan nopeasti ja ammattitaidolla. Työstämme pääasiassa sinkkikadonkestävää messinkiä, mutta olemme toteuttaneet myös projekteja käyttäen kokonaan lyijytöntä messinkiä. Käytössämme on nykyaikainen konekanta ja valmistusprosessi.

SUUNNITTELU

Käytämme SOLIDWORKS 3D mallinusohjelmaa tuotteiden suunnittelussa.

MUOTTIEN JA TYÖKALUJEN VALMISTUS

Suunnitellemme edellä mainitulla ohjelmalla valumuotit ja työkalut. SOLIDWORKS tukee yleisimpiä kolmiulotteisia tiedostomuotoja, jos asiakkaalla on valmis mallikuva voimme hyödyntää sitä muottien valmistuksessa.

VALU/KUUMAPURISTUS

Toteutamme valua ja kuumapuristusta asiakkaan omilla työkaluilla. Käytössämme on ensiluokkainen kuumapuristekone.

KONEISTUS

Nykyaikaisen konekannan ansiosta pystymme koneistamaan monimutkaisia komponentteja, jotka sisältävä erilaisia porauksia ja jyrsintöjä. Tankosorvausautomaateilla sorvaamme muitakin materiaaleja kuin messinkiä.

LÄMPÖKÄSITTELY

Käytössämme on lämpökäsittelyuuni, jonka suurin käyttölämpötila on 750 °C. Uuni on sisämitoiltaan seuraava: leveys = 1400 mm, syvyys = 1400 mm, korkeus = 800 mm ja lastausmassa maksimissaan 5000 kg.